Det här är en saga.

Kära läsare. Om du besöker den här bloggen för första gången kan du läsa nedan.

Här händer inte mycket här och det är ju i och för sig bra då jag jobbar för fullt på Mittuniversitetet och undervisar i något jag finner ytterst intressant - kommunikation.

Men en gång stod jag utan jobb och det var då jag drog igång den här bloggen sommaren 2009. Det är något av en resa inom det som nu har kommit att bli något av en trend - att söka jobb med hjälp av sociala medier.
Läs gärna om min jobbsökarresa. Ett tips bara, börja från början och följ den så kallade sagan.

Må väl!
Jonas

Kommentarer
Postat av: Johan

Hej Jonas

Kul att du lyckades med jobbsökandet. Om du har tid önskar vi på skapajobben.se din input på våra brainstorming projekt. Vad gör vi rätt coh var tänker vi fel? Det önskar vi få inputs på .... höres i sommarvärmen

/Johan

2010-07-18 @ 12:26:54
URL: http://www.skapajobben.se
Postat av: Rekryteringskanalen

Hej!Vi på Rekryteringskanalen lyfter på hatten för riktigt imponerande jobbsökande.För tips om att söka jobb via sociala medier och skaffa nya vänner gå in på:

http://www.rekryteringskanalen.se/Rekrycommunity/Hem.html/Rekryteringskanalen

2011-05-31 @ 09:35:34
URL: http://www.rekryteringskanalen.se
Postat av: Christoffer

Hej Jonas, Kul sida du har och bra tips på hur man kan söka jobb på kreativa sätt. Bra du öppnar folks ögon för nya vägar att gå och sluta bara lämna in ett vanligt papper där det står CV. Ser fram emot fler inressanta inlägg.

2011-08-22 @ 10:31:31
URL: http://www.jobbb.se
Postat av: Bröllop Catering

Tack för de goda tipsen om hur man på bästa sätt kan få sig ett jobb, mkt bra blogg! :)

2011-11-02 @ 23:56:22
URL: http://www.xn--jobba-hemifrn-0fb.nu
Postat av: Svenska Finansinstitutet

o Söker du eller någon du känner jobb?Härliga underbara fantastiska medarbetare söker likasinnade!Vi sitter i fräscha lokaler mitt i centrala Stockholm. Din uppgift hos oss är att skapa relationer med kunder samt att via telefon förmedla olika tjänster.Vi söker dig som är i början av din karriär. Du är en positiv och utåtriktad person som tycker om att jobba självständigt, men i en del av ett ungt team som har en fantastisk sammanhållning och en bra laganda. Du gillar utmaningar och mål, och du har en fantastisk kämparglöd.Vi satsar på din personliga utveckling för att du på bästa sätt ska kunna bli en framgångsrik marknadskommunikatör. Här kommer du att få arbeta i moderna lokaler i en säljande miljö där du har möjligheten att tjäna bra och där du trivs på jobbet.Arbetstider:

Heltid

Vardagar: 8:30-17:00Deltid

Kvällar: 16:45-21:00

Helger: 12:00-19:00Anställningsdatum:

Februari/MarsErsättning:

Fast lön plus provision.Ansökan:

Skicka in ansökan till: rekrytering@finansinstitutet.se

Ring oss på: 08-400 273 05Ange referens: cc91

2012-02-08 @ 15:53:03
Postat av: Lindah

Om någon vill jobba i Barcelona så fullkomligt skriker Telemarketingföretagen här efter Personal. Om någon är sugen på att komma ner och jobba så hjälper jag er gärna med både jobb och bostad. Det erbjuds betald utbilning, fast anställning från första dagen, heltid. Maila mig för mer info libecatering@gmail.com

2013-05-10 @ 14:29:35
URL: http://www.lindah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0